Krádež náradia a prístrojov z uzamknutého auta.Davaj peňeži bo ce zarežem“.

04.11.2010 Celý región

Krádež náradia a prístrojov z uzamknutého auta: Na policajnú linku oznámil včera dopoludnia 29 ročný Košičan krádež prístrojov a náradia z uzamknutého auta Mercedes Vito, ktoré bolo zaparkované pred obytným domom na ...
Doposiaľ neznámy páchateľ v čase od 09.00 hod. do 10.00 hod. dňa 3.11.2010 nezisteným spôsobom prekonal bez poškodenia zámok na vozidle, a z nákladného priestoru ukradol merací prístroj na metalické káble, akumulátorovú vŕtačku, notebook, príklepovú vŕtačku a rôzne iné náradie. Pre Prešovskú spoločnosť vznikla škoda v celkovej výške 19.030, -€. Prešovskí policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

Davaj peňeži bo ce zarežem“:
Vranovský vyšetrovateľ začal v utorok (2.11.2010) trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Doposiaľ traja neznámi páchatelia dňa 2.11.2010 vo večerných hodinách na chodníku pri objekte autoškoly vo Vranove n/Topľou na Sídl. Juh prepadli 35 ročného Vranovčana. Jeden z páchateľov mu skrútil ruku za chrbát, v tom ďalší páchateľ mu priložil nôž na krk so slovami „Davaj peňeži, bo ce zarežem, a buc cicho“, pričom tretí páchateľ ho začal rukami prehľadávať po vreckách bundy a riflí. Poškodeného kopli do brucha a ten následne spadol na zem. Zo zadného vrecka mu ukradli koženú peňaženku s dokladmi a finančnou hotovosťou 555.00€. Poškodenému spôsobili zranenia s predbežnou dobou liečenia v trvaní cca. 5 dní. Predbežná škoda bola spôsobená vo výške cca. 600.00€.
 

Vyberte región